Βρίσκεστε εδώ: / / Είμαι έγκυος

Εγκυμοσύνη

Έφτασες λοιπόν αισίως στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Είσαι έγκυος!

Η εγκυμοσύνη σου, είτε με φυσική σύλληψη είτε ως αποτέλεσμα προσπάθειας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, είναι ίσως το καλύτερο νέο που έχετε λάβει τον τελευταίο καιρό εσύ κι ο σύντροφος σου. Ταυτόχρονα είσαι ξαφνικά γεμάτη απορίες κι ερωτήσεις, νιώθεις να μην ξέρεις τίποτα και χρειάζεσαι κάποιον να σου τα εξηγήσει και να σε στηρίξει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον γιατρό σου και την ομάδα του.

Η ομάδα που ασχολείται με την εγκυμοσύνη στο Κέντρο μας, με την καθοδήγηση του Δρ. Ζερβομανωλάκη, αποτελείται από την μαία, την ψυχολόγο και την δασκάλα της γιόγκα. Πιστεύοντας σε ένα πρότυπο ολιστικής προσέγγισης στηρίζουμε την έγκυο σφαιρικά, ώστε να νιώσει ότι ανά πάσα στιγμή βρίσκει αυτό που χρειάζεται: την ιατρική και μαιευτική παρακολούθηση, την ψυχική στήριξη και την προγεννητική και μεταγεννητική σωματική ευεξία και επάνοδο.

Ζητήστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Παρακαλούμε εισάγετε τον ακόλουθο κείμενο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας