Βρίσκεστε εδώ: / / Θέλω να κάνω παιδί

Γονιμότητα

Η διάθεση αλλά και η πρόθεση της μητρότητας είναι μία αίσθηση που διακατέχει τις περισσότερες γυναίκες. Και παρόλο που λόγω των εποχών, της καριέρας αλλά και των συνθηκών της καθημερινότητας οι περισσότερες γυναίκες ηλικιακά καθυστερούν να φτάσουν στην εγκυμοσύνη σε σχέση μετο παρελθόν δεν παύει κάτι τέτοιο να είναι μία πρωταρχική επιθυμία και βέβαια ένα συγκλονιστικό βήμα ζωής όταν συμβαίνει.

Η μητρότητα είναι κύριος ρόλος της γυναίκας και υπό την ασυνείδητη καθοδήγηση της φύσης για την διαιώνιση του είδους αλλά και λόγω κοινωνικοποίησης και αισθήματος “ανήκειν”. Το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών, ειδικά σε μικρότερη ηλικία, επιτυγχάνουν την εγκυμοσύνη με την λεγόμενη φυσιολογική σύλληψη, δηλαδή με την επαφή με σύντροφο τους. Τί συμβαίνει όμως στις περιπτώσεις εκείνες που ενώ ένα ζευγάρι προσπαθεί να επιτύχει εγκυμοσύνη, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει; Ποιοί παράγοντες μπορεί να ευθύνονται για αυτό και τελικά υπάρχει λύση;

Ζητήστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Παρακαλούμε εισάγετε τον ακόλουθο κείμενο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας