Βρίσκεστε εδώ: / Ευ Ζην

Σε ένα νέο ολιστικό πλαίσιο εντάξαμε στο Woman Center αυτά που θεωρούμε απαραίτητα για την καλή σωματική και ψυχική υγεία της γυναίκας, δηλαδή την ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική, την διατροφή, και την άσκηση με την αποδεδειγμένα ευεργετική Hatha Yoga.

Και επειδή πιστεύουμε ότι τίποτα δεν σταματάει να εξελίσσεται προσθέσαμε σεμινάρια κι εργαστήρια διαφόρων ειδικοτήτων για όποιον αναζητά το κάτι παραπάνω.

Τα Σαββατοκύριακα λοιπόν το Woman Center φιλοξενεί ειδικούς διαφόρων ειδικοτήτων στο Ευ Ζην, ξεκινώντας από ψυχολόγους, ειδικούς θεραπευτές, διατροφολόγους, και πολλούς άλλους οι οποίοι μας βοηθούν να εξελιχθούμε και να νιώσουμε καλύτερα, να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και την οικογένεια μας, να ανακαλύψουμε νέες πτυχές στη ζωή μας και να δημιουργήσουμε, μέσα από σεμινάρια και εργαστήρια.

Ζητήστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Παρακαλούμε εισάγετε τον ακόλουθο κείμενο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας