Βρίσκεστε εδώ: / / Ψυχολογική υποστήριξη

Στο Woman Center αντιμετωπίζουμε την γυναίκα και το ζευγάρι που απευθύνεται σε εμάς ολιστικά, και γι΄αυτό έχουμε επιλέξει να δώσουμε έμφαση στην παρουσία και την συμμετοχή στην ομάδα μας ειδικού συμβούλου ψυχικής υγείας, έτσι ώστε να παρέχουμε μία σφαιρική υποστήριξη. Είναι άλλωστε διαπιστωμένο και κοινώς αποδεκτό πλέον το γεγονός πως η ψυχή και το σώμα αλληλεπιδρούν.

Με αυτήν την λογική λοιπόν φροντίζουμε ολοκληρωμένα την γυναίκα, στην προετοιμασία της για την εγκυμοσύνη, στην κύηση και την λοχεία, αλλά και βέβαια στην ψυχική υποστήριξη και ταύτιση που θα αναζητήσει βιώνοντας έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή της, την μητρότητα! Και φυσικά δεν στεκόμαστε μόνο εκεί αλλά παρέχουμε την στήριξη και την καθοδήγηση στο ζευγάρι και την σχέση τους.

Η Χριστιάνα Γερμανού, σύμβουλος ψυχικής υγείας του κέντρου μας, είναι εξειδικευμένη σε θέματα άγχους, δυναμικής των σχέσεων, γονέων και παιδιών και φυσικά σε διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης και θέματα γονιμότητας.

Η συμβουλευτική στο Woman Center είναι ατομική ή ομαδική και στοχεύει στην υποστήριξη και την ανακούφιση των γυναικών και των ζευγαριών που μας εμπιστεύονται.

Ζητήστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Παρακαλούμε εισάγετε τον ακόλουθο κείμενο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας