Βρίσκεστε εδώ: / / / Ερωτήσεις & απαντήσεις

Μέσα στο ολιστικό πλαίσιο σκέψης μας, στο Woman Center, έχουμε εντάξει την βραχεία συμβουλευτική (δηλαδή ένα πακέττο συνεδριών συμβουλευτικής με συγκεκριμένο στόχο ο οποίος επιτυγχάνεται σε μικρό χρονικό διάστημα π.χ. 8-12 εβδομάδες) και τα εργαστήρια (workshops). Τα workshops έχουν ψυχοεκπαιδευτικό χαρακτήρα και γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, πάνω σε μία σειρά θεμάτων, συνήθως κάποιο Σαββατοκύριακο. Τέτοια workshops για παράδειγμα κάνουμε για ασκήσεις χαλάρωσης και mindfulness.

Περισσότερα...

Είναι φυσιολογικό και απόλυτα αναμενόμενο για ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης να βιώνει εντάσεις και διαφωνίες.

Περισσότερα...

Είναι καλό να θυμάσαι πως οι ψυχολόγοι κι οι σύμβουλοι ψυχικής υγείας έχουν εκπαιδευτεί για να κάνουν ακριβώς αυτήν την δουλειά: να ακούνε πολύ προσεκτικά και χωρίς καμία κριτική διάθεση τα θέματα που μας απασχολούν.

Περισσότερα...

Ζητήστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Παρακαλούμε εισάγετε τον ακόλουθο κείμενο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας