Βρίσκεστε εδώ: / / Δρ. Φλώρα Σταυρίδη

Παθολόγος - Ογκολόγος

Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.

Υπηρέτησε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρεβέζης στα πλαίσια της υπηρεσίας υπαίθρου και αμέσως μετά ειδικεύτηκε στην Παθολογία – Ογκολογία στην Αγγλία.

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης της εξειδικεύτηκε στον καρκίνο του μαστού, γυναικολογικό και ουρογεννητικό καρκίνο, καθώς και στην παρηγορητική φροντίδα ασθενών με καρκίνο. Από το 2007 έως το 2009 διετέλεσε Λέκτορας στην Πανεπιστημιακή Ιατρική Σχολή του Νοσοκομείου Guys and St Thomas στο Λονδίνο, ενώ την ίδια χρονική περίοδο εργάζεται ως Senior Registrar στο Royal Marsden και Guys and St. Thomas.

Το Σεπτέμβριο του 2009 επιστρέφει στην Ελλάδα όπου εργάζεται στο Νοσοκομείο Σωτηρία ως Επιστημονική Συνεργάτης ενώ το Σεπτέμβριο του 2010 εντάσσεται στην Πρότυπη Ογκολογική Ομάδα ως Επιμελήτρια Ιατρός.

Το πολύπλευρο ενδιαφέρον της για την ογκολογία αλλά και για τη διοίκηση μονάδων υγείας την οδηγεί στην ολοκλήρωση δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Το 2011 λαμβάνει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με ιδιαίτερη έμφαση στην Κλινική Ηγεσία και Διαχείριση, Ορθή Κλινική Πρακτική και Δεξιότητες Επικοινωνίας και Συνέντευξης και την ίδια χρονιά ολοκληρώνει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Institute of Cancer Research του Λονδίνου στην Παθολογική Ογκολογία.

Σήμερα η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη εργάζεται ως επιμελήτρια Ογκολογικής Κλινικής Θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ και MEDITERRANEO.

Δίνει συχνά ομιλίες και συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια καθώς και σε ερευνητικές εργασίες που δημοσιεύονται σε έγκριτα ιατρικά – επιστημονικά περιοδικά.

Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

 

Μέλος

Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου
Royal College of Physicians (MRCP)
European Oncology Society (ESMO)
American Society of Clinical Oncology (ASCO)

Ζητήστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Παρακαλούμε εισάγετε τον ακόλουθο κείμενο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας