Βρίσκεστε εδώ: / / Ευαγγελία Νικολοπούλου

Μαία

H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.

Είναι μαζί μας στο Woman Center από το 2011 και συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση, διαχείριση και υποστήριξη των γυναικών που απευθύνονται σε εμάς αλλά σαφώς και των εγκύων που παρακολουθούμε.

Αποφοιτώντας από το Λύκειο σπούδασε μαιευτική στα ΑΤΕΙ Αθήνας από όπου και αποφοίτησε το 2011 με βαθμό Λίαν Καλώς. Από το 2013 επιδιώκει τον Μεταπτυχιακό της τίτλο από το πρόγραμμα “Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή” από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει τελέσει την πρακτική της άσκηση στην μαιευτική στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ναυπλίου και ταυτόχρονα έχει ασχοληθεί εκτενώς με την μαιευτική και τον θηλασμό συμμετέχοντας σε σεμινάρια και εργαστήρια πάνω στα αντικείμενα απασχόλησης της. Η Ευαγγελία θέλοντας να προσφέρει όλο και καλύτερες υπηρεσίες, πάντα με κέντρο τον άνθρωπο και την σφαιρική προσέγγιση, αναζητά διαρκώς νέους τρόπους και νέες καινοτόμες μεθόδους.

Η Ευαγγελία μιλκάει Αγγλικά, Γαλλικά κι Ισπανικά.

Ζητήστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Παρακαλούμε εισάγετε τον ακόλουθο κείμενο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας