Βρίσκεστε εδώ: / / Χριστιάνα Γερμανού, MSc

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα.

Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία. Σε αυτό με οδήγησε η αγάπη και το ενδιαφέρον για την ανθρώπινη συνθήκη, δηλαδή το πως συμπεριφερόμαστε, σχετιζόμαστε, επικοινωνούμε, υπάρχουμε, εξελισσόμαστε.

Απέκτησα το πρώτο μου πτυχίο στην Ψυχολογία από το University of La Verne, California (BSc Psychology). Στην συνέχεια ασχολήθηκα με εκπαίδευση ψυχοθεραπευτή στην προσέγγιση Gestalt. Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές είναι στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Γνωσιακή Συμπεριφοριστική προσέγγιση από το University of Teesside, UK (MSc Counselling Psychology and CBT). Έχω εξειδικευτεί στην Συμβουλευτική Υποστήριξη στην Υπογονιμότητα και την Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή με σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια στην Ευρώπη από την ESHRE (European Society of Human Reproduction) της οποίας και είμαι μέλος (Group of Psychology and Counselling).

Πιστεύω πως η εκπαίδευση δεν τελειώνει ποτέ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο συνεχίζω να ενημερώνομαι και να εκπαιδεύομαι συμμετέχοντας σε παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά και βιωματικά σεμινάρια ποικίλλων θεμάτων, κι ομάδες εποπτείας. Ασχολούμαι επίσης με ποικίλες ενεργειακές θεραπείες, διαλογισμό και γιόγκα, προσεγγίσεις που λειτουργούν συμπληρωματικά με την ψυχολογική υποστήριξη για την καλή υγεία και την ευεξία του ατόμου. Έχω Ρέικι Α’ Βαθμού.

Έχω εργαστεί σε κλινικές και κέντρα ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής, ατομικά και σε ομάδες ως συν-θεραπεύτρια, κι έχω συνεργαστεί με περιοδικά ποικίλης ύλης και τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι κύριοι τομείς ενασχόλησης μου είναι οι απώλειες, οι αγχώδεις διαταραχές, η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, εγκυμοσύνη και μητρότητα, ζευγάρια, οικογένεια, γονεϊκή στήριξη.

Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος στην ολότητα του, η εξέλιξη κι η επίτευξη των στόχων του, κι ο προσωπικός μου στόχος είναι να συνδράμω στην ολιστική ευημερία του ατόμου, ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες και στα αιτήματα που ο καθένας από εμάς φέρνει στο προσκήνιο.

Ζητήστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Παρακαλούμε εισάγετε τον ακόλουθο κείμενο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας