Βρίσκεστε εδώ: / Εγκυμοσύνη / / Ερωτήσεις & απαντήσεις

Θα πρέπει να αναφέρετε την ανησυχία σας στον γιατρό σας. Αυτός θα σας υποδείξει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να υποβληθείτε σε δοκιμασία ανοχής γλυκόζη.

Περισσότερα...

Αφού η εγκυμοσύνη επιβεβαιωθεί με εξέταση αίματος (β-χοριακή), ο γιατρός θα σας συστήσει έναν εκτεταμένο προγεννητικό έλεγχο. Σκοπός του ελέγχου είναι να αποκλειστούν τυχόν προβλήματα και να προσδιοριστούν τυχόν ανεπάρκειες που ενδέχεται να δυσκολέψουν την εγκυμοσύνη.

Περισσότερα...

Υπάρχει, αν το τεστ δεν έγινε καλά ή δεν έγινε την κατάλληλη στιγμή (δηλ. έγινε πολύ νωρίς). Τα τεστ εγκυμοσύνης ποικίλλουν ως προς την ευαισθησία τους –το πόσο σύντομα δηλαδή μπορούν να ανιχνεύσουν την ορμόνη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG) στα ούρα ή στο αίμα.

Περισσότερα...

Ο υπολογισμός της ημερομηνίας της φυσικής σύλληψης είναι εξαιρετικά δύσκολος. Η θεωρία λέει ότι αν μία γυναίκα έχει κανονικό κύκλο, η ωορρηξία της θα συντελεστεί κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης ημέρας του μήνα. Η ωορρηξία είναι το χρονικό διάστημα εκείνο κατά το οποίο μπορεί να συμβεί η σύλληψη λόγω του ότι τότε είναι διαθέσιμο ένα ωάριο.

Περισσότερα...
Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας