Βρίσκεστε εδώ: / / / / Μπορεί να φταίει ο σύντροφός μου που δεν μένω έγκυος; Τι είναι ο «ανδρικός παράγοντας»;

Είναι τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο σπέρμα. Αυτά μπορεί να είναι από ανώμαλη παραγωγή ή λειτουργία του σπέρματος εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων, όπως η κρυψορχία, γενετικές ανωμαλίες, οι επανειλημμένες λοιμώξεις ή κάποια νεοπλασία κατά το παρελθόν. Εκτός όπως από τα ιατρικά προβλήματα, οι κακές συνήθειες ζωής και διατροφής, όπως το κάπνισμα, η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, η υπερκατανάλωση αλκοόλ, η έκθεση σε χημικά, όπως π.χ. εντομοκτόνα, η υπερθέρμανση της περιοχής των γεννητικών οργάνων (π.χ. με λάπτοπ ή με κινητό) μπορούν να επηρεάσουν τον αριθμό, την ποιότητα και την κινητικότητα του σπέρματος.

Ωστόσο, η σύλληψη μπορεί να επηρεαστεί και από άλλους παράγοντες, όπως για παράδειγμα την πρόωρη εκσπερμάτιση ή την επώδυνη επαφή. Παρ΄όλα αυτά, σχεδόν κάθε πρόβλημα έχει πλέον τη λύση του, καθώς η επιστήμη έχει προχωρήσει αρκετά.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας