Βρίσκεστε εδώ: / / / / Είμαι 38 χρονών και έχω κάποια περίεργα συμπτώματα που με κάνουν να υποψιάζομαι πως βρίσκομαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση. Τι πρέπει να κάνω;

Διαταραχές περιόδου, εξάψεις και μεταπτώσεις στη διάθεση είναι τα κύρια συμπτώματα της πρόωρης εμμηνόπαυσης, ωστόσο τα συγκεκεριμένα συμπτώματα μπορεί να οφείλονται σε και σε άλλες καταστάσεις, όπως π.χ. το υπερβολικό στρες. Το πρώτο που θα πρέπει λοιπόν να κάνετε, είναι να επισκεφθείτε τον γυναικολόγο σας.

Αυτός θα εκτιμήσει την κατάσταση και αν όντως οι υποψίες σας επιβεβαιωθούν, θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει – η πρόωρη εμμηνόπαυση εκτός από τα ενοχλητικά συμπτώματα, συνοδεύεται από κινδύνους για την υγεία και έντονη συναισθηματική αναστάτωση.

Οι μέθοδοι που θα χρησιμοποιήσει είναι παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται στη φυσιολογική εμμηνόπαυση, όπως για παράδειγμα, η ορμονική υποκατάσταση, που θα πρέπει να χορηγείται πάντα με τις οδηγίες και την παρακολούθηση του γιατρού σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας