Βρίσκεστε εδώ: / Ευ Ζην

Επειδή μας ενδιαφέρει να αντιμετωπίζουμε ολιστικά κάθε γυναίκα (αλλά και κάθε ζευγάρι) που περνάει την πόρτα του Woman Center, δεν περιοριζόμαστε στην παροχή γυναικολογικής φροντίδας και συμβουλευτικής.

Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε κάθε γυναίκα και κάθε ζευγάρι, τόσο ψυχολογικά, όσο και μέσω της άσκησης και της διατροφής. Για εμάς, η σωματική και η ψυχική υγεία είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Τα σαββατοκύριακα λοιπόν το Woman Center φιλοξενεί ειδικούς που στοχεύουν στην προώθηση του Ευ Ζην της γυναίκας: από ψυχολόγους και ειδικούς θεραπευτές, διατροφολόγους και καταξιωμένους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, που βοηθούν κάθε γυναίκα να εξελιχθεί και να νιώσει καλύτερα, να γνωρίσει τον εαυτό της και την οικογένειά της, να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού της και να δημιουργήσει, μέσα από βιωματικά σεμινάρια και εργαστήρια.

Γιατί είναι σημαντικό να μην σταματάτε να εξελίσσεστε!

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας