Βρίσκεστε εδώ: / / / / Θέλω να ξεκινήσω συμβουλευτική, αλλά δεν θέλω η σύμβουλος να με καθοδηγεί στις αποφάσεις μου. Θέλω εγώ να έχω τον τελικό λόγο!

Αυτό εννοείται! Η σύμβουλος ψυχικής υγείας δεν πρόκειται να πάρει αποφάσεις αντί για εσένα, ούτε να σε κατευθύνει σε μία επιλογή με την οποία δεν συμφωνείς.

Ρόλος της είναι να σε βοηθήσει να βρεις εσύ η ίδια μέσα σου τις απαντήσεις και τις λύσεις για όσα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν και να κάνεις τις δικές σου επιλογές. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας είναι εδώ για να σου προσφέρει μια σχέση εμπιστοσύνης, αντιπροσωπεύει τον χώρο όπου μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα, χωρίς τον φόβο των επιπτώσεων ή της κριτικής. Η σύμβουλος θα σε ακούσει προσεκτικά και εμπιστευτικά και θα σε βοηθήσει να δεις εσύ η ίδια πώς μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις, ξεπερνώντας όλα αυτά που σε μπλοκάρουν και σε καθυστερούν.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας