Βρίσκεστε εδώ: / / Ψυχολογική υποστήριξη

Στο Woman Center θεωρούμε κομβικής σημασίας την παρουσία και τη συμμετοχή ενός ειδικού ψυχικής υγείας στην ομάδα μας, τόσο για τη γυναίκα όσο και για το ζευγάρι που απευθύνεται σε εμάς. Με δεδομένο ότι ψυχή και σώμα αλληλεπιδρούν, ο ειδικός σύμβουλος ψυχικής υγείας βοηθά στην παροχή μιας σφαιρικής υποστήριξης στις γυναίκες που θα προστρέξουν σε εμάς.

Η ίδια ολιστική προσέγγιση και λογική διέπει την προσέγγισή μας σε κάθε φάση της ζωής της γυναίκας, στην προετοιμασία της για την εγκυμοσύνη, στην κύηση και την λοχεία, αλλά και στον πιο σημαντικό της ρόλο, αυτόν της μητρότητας! Και φυσικά δεν στεκόμαστε μόνο εκεί, αλλά παρέχουμε στήριξη και καθοδήγηση στο ζευγάρι και βοηθούμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη σχέση τους.

Ας μην ξεχνάμε ότι η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι μια διαδικασία με πολύ άγχος και ψυχολογικές μεταπτώσεις, αλλά και μια πραγματική “δοκιμασία” για τη σχέση του ζευγαριού- για αυτό και η συμβολή του ψυχολόγου είναι καθοριστική.

Η συμβουλευτική στο Woman Center είναι ατομική ή ομαδική και στοχεύει στην υποστήριξη και ανακούφιση των γυναικών και των ζευγαριών που μας εμπιστεύονται.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας