Βρίσκεστε εδώ: / / Άντα Στυλιανίδου

Δασκάλα yoga

Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και ως δασκάλα από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa. Κατέχει πτυχίο διδασκαλίας 200 ωρών από το YogaWorks, ένα σύστημα που συνδυάζει τη μεθοδολογία Ashtanga Vinyasa, Iyengar και Vinie yoga. Είναι εγγεγραμμένη στην παγκόσμια πιστοποίηση Δασκάλων Yoga (Yoga Alliance). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με διακεκριμένους δασκάλους από το εξωτερικό στο θεραπευτικό σύστημα της Anusara, στην Ashtanga και στην προγεννετική γιόγκα, μέσα από το σύστημα Birthlight. Το 2012 ταξίδεψε στην Ινδία για να μελετήσει τη yoga κάτω από την καθοδήγηση του πνευματικού Δασκάλου Swami Santhiprasad (School of Santhi). Αυτή η εμπειρία εμβαθυνε σημαντικά τη γνώση της στην Επιστήμη της Yoga, την Kundalini και τον διαλογισμό. Εκεί απόκτησε και το δεύτερο πτυχίο της, στη Hatha Yoga που είναι επίσης αναγνωρισμένο από το Yoga Alliance. Είναι επίσης, θεραπεύτρια Ρέικι και Thai Massage.

Βιώνοντας τη yoga πρωτίστως ως μαθήτρια, εμπλουτίζει συνεχώς την εμπειρία της μέσα από την προσωπική της πρακτική και την καθοδήγηση των δασκάλων της και προσφέρει στους μαθητές της ένα εργαλείο άσκησης και προσωπικής αναζήτησης για να βρουν την ισορροπία τους, σε σώμα, νου και ψυχή.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας