Βρίσκεστε εδώ: / / Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης

Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος

Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια, ακολούθησε την ειδικότητα της Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.

Παράλληλα με την άσκηση της ειδικότητάς του, το χρονικό διάστημα 2000-2005, ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή με θέμα τη «Συσχέτιση της ποιότητας των εμβρύων με τα πρωτόκολλα διέγερσης που εφαρμόζονται στην εξωσωματική γονιμοποίηση», στο Πανεπιστήμιο της Βόννης. Στο πλαίσιο της διατριβής του επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Yale και εργάστηκε ως επιστημονικός ερευνητής στο Εθνικό Ίδρυμα Υγείας (ΝΙΗ) των ΗΠΑ.

Το 2006, μόλις έλαβε την ειδικότητά του, ο Δρ. Ζερβομανωλάκης ανέλαβε τη θέση επιμελητή στην Κλινική Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας και Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Πανεπιστημίου του Innsbruck στην Αυστρία. Από τη θέση αυτή, ασχολήθηκε αποκλειστικά με τη φροντίδα ζευγαριών με υπογονιμότητα και απέκτησε εκτεταμένη εμπειρία σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ως υπεύθυνος της αυστριακής τράπεζας ιστών ωοθήκης για νεαρές γυναίκες με καρκίνο που επιθυμούν την απόκτηση παιδιών μετά το τέλος της θεραπείας τους, πραγματοποίησε το 2009 την πρώτη επαναμεταμόσχευση ιστού ωοθήκης στην Αυστρία, μία από τις πρώτες επαναμεταμοσχεύσεις ιστού ωοθήκης παγκοσμίως.

Η σχετική εργασία απέσπασε το ερευνητικό βραβείο της Αυστριακής Εταιρίας Γυναικολογίας και της Αυστριακής Εταιρίας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Το 2008 ορίστηκε Αναπληρωτής Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας και Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2009, ο Δρ. Ζερβομανωλάκης άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε υπογόνιμα ζευγάρια, ενώ υπήρξε ο ιδρυτής στη χώρα μας, της πρώτης τράπεζα ιστών ωοθήκης, που ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2008 σε συνεργασία με την Κλινική ΜΗΤΕΡΑ. Εργάστηκε εκεί μέχρι το 2015, οπότε και αποδέχθηκε την πρόσκληση για συμμετοχή ως ιδρυτικό μέλος στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Πλέον, o Δρ. Ζερβομανωλάκης είναι μέλος μιας μεγάλης ομάδας που, με εμπειρία και αποτελεσματικότητα, διαχειρίζεται περισσότερα από 2000 υπογόνιμα ζευγάρια κάθε χρόνο.

Το Institute of Life συνιστά ένα πρότυπο Κέντρο Εξωσωματικής στην Ευρώπη – δεν είναι τυχαίο ότι το Εργαστήριό του διαθέτει τα πλέον σύγχρονα και εξελιγμένα μηχανήματα, που αποτελούν παράγοντα- κλειδί για την επιτυχία.

Μαζί με την εξειδικευμένη στις παθήσεις μαστού Παθολόγο-Ογκολόγο Φλώρα Σταυρίδη, ο Δρ. Ζερβομανωλάκης είναι υπεύθυνος του Γυναικολογικού Κέντρου WomanCenter, όπου η γυναικολογική υγεία, η γονιμότητα, η εγκυμοσύνη, οι παθήσεις του μαστού αποτελούν τους κύριους τομείς ενασχόλησης. Δεν θα μπορούσε να λείπει η ενασχόληση με την ψυχολογία και τη διατροφή της γυναίκας, αφού στο WomanCenter η γυναίκα αντιμετωπίζεται ολιστικά. Κάθε γυναίκα που περνά την πόρτα του Woman Center είναι μία ειδική, ξεχωριστή περίπτωση, που θα τύχει της φροντίδας των ειδικών με διακριτικότητα και ευαισθησία.

O Δρ. Ζερβομανωλάκης είναι μέλος των Ευρωπαϊκής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής ESHRE, της Διεθνούς Εταιρίας Διατήρησης Γονιμότητας ISFP και του Πανεπιστημιακού Δικτύου Διατήρησης Γονιμότητας Fertiprotekt.

 
Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας