Βρίσκεστε εδώ: / / Δρ. Φλώρα Σταυρίδη

Ογκολόγος ΜD, MSc, MRCP

Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000. Έλαβε την ειδικότητα της Παθολόγου –Ογκολόγου στην Αγγλία, όπου εργάστηκε επί δεκαετία σε εξειδικευμένα Ογκολογικά Κέντρα.

Έχει εξειδικευθεί στον καρκίνο του μαστού, στον γυναικολογικό και στον ουρογεννητικό καρκίνο, καθώς και στην παρηγορητική φροντίδα των ογκολογικών ασθενών. Από το 2007 έως το 2009 διετέλεσε Λέκτορας στην Πανεπιστημιακή Ιατρική Σχολή του Νοσοκομείου Guys and St.Thomas στο Λονδίνο, ενώ την ίδια χρονική περίοδο εργάσθηκε ως Senior Registrar στο Royal Marsden και Guys and St. Thomas.

Το Σεπτέμβριο του 2009 επέστρεψε στην Ελ\λάδα για να εργαστεί ως Επιστημονική Συνεργάτης στο Νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2010 εντάχθηκε στο δυναμικό του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Το πολύπλευρο ενδιαφέρον της για την Ογκολογία αλλά και για τη Διοίκηση Μονάδων Υγείας την οδήγησε στην ολοκλήρωση δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Το 2011 έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με ιδιαίτερη έμφαση στην Κλινική Ηγεσία και Διαχείριση, στην Ορθή Κλινική Πρακτική και στις Δεξιότητες Επικοινωνίας και Συνέντευξης και την ίδια χρονιά ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Institute of Cancer Research του Λονδίνου στην Παθολογική Ογκολογία.

Σήμερα, η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη εργάζεται ως συνεργάτης στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.

Δίνει συχνά ομιλίες και συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια, ενώ συμμετέχει και σε ερευνητικές εργασίες που δημοσιεύονται σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.

Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

 

Μέλος

Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου
Royal College of Physicians (MRCP)
European Oncology Society (ESMO)
American Society of Clinical Oncology (ASCO)

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας