Βρίσκεστε εδώ: / / Ένα συγκινητικό ευχαριστώ

Είναι πάντα συγκινητική η στιγμή που ένας ασθενής μοιράζεται με τα δικά του λόγια το πώς βιώνει αυτό που για εμάς αποτελεί καθημερινή πρακτική και αποφασίζει να μας πει ένα ευχαριστώ, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε με αμείωτη αγάπη και ενθουσιασμό. Μία τέτοια επιστολή έφτασε στο γραφείο του προέδρου του ΔΣ του Ομίλου ΙΑΣΩ, Δρα Γεώργιο Σταματίου:

Αθήνα 5/1/2018

ΠΡΟΣ Δρ. Γεώργιο Σταματίου

ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ

Κύριε πρόεδρε,

Έχω στην αγκαλιά μου τον μικρό που μόλις έχει φάει κι έχει αποκοιμηθεί και βρήκα ευκαιρία να σας γράψω αυτό το γράμμα για να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω σε αυτήν τη στιγμή.

Ήμασταν στο νοσοκομείο από τις 15/9 και μόλις πριν από 1 μήνα παραλάβαμε και το δεύτερο μωράκι σπίτι μας. Για περίπου δύο μήνες, τα μωρά ήταν στην φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της μονάδας.

Στις 15/9 ήρθαμε εκτάκτως στο νοσοκομείο, Παρασκευή μεσημέρι, στο τέλος της βάρδιας γιατί είχε ξεκινήσει ο τοκετός από το σπίτι, είχε εμφανισθεί το ποδαράκι του μικρού.

Εκείνη την στιγμή και λόγω του περιστατικού, δεν γνώριζα αν θα επιβιώναμε είτε εγώ είτε τα μωρά κι όμως τώρα είμαστε και οι τρεις καλά, όλοι μαζί στο σπίτι μας.

Ο γιατρός μου, ο κύριος Ζερβομανωλάκης είχε ειδοποιήσει το νοσοκομείο. Με το που έφτασα, βρέθηκα σε ένα δωμάτιο με 10 ανθρώπους, συντονισμένους, οργανωμένους κι έτοιμους να προχωρήσουν άμεσα με την γέννα. Γέννησα σε περίπου 5 λεπτά.

Μέχρι να ενεργοποιηθεί η αναισθησία είχα καταλάβει ότι όλοι, από τον νοσηλευτή που με παρέλαβε και με περίμενε έξω από το νοσοκομείο, μέχρι όλη την ομάδα των γιατρών και των νοσηλευτών μέσα στο χειρουργείο, ήταν σε πλήρη συντονισμό κι ετοιμότητα. Πραγματικά, δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω.

Σας στέλνω αυτό το γράμμα ως μία μικρή ένδειξη της τεράστιας ευγνωμοσύνης που έχω στο προσωπικό του νοσοκομείου, είτε στα χειρουργεία, είτε στο δωμάτιο, είτε στην εντατική. Το έζησα στις 15/9 και κάθε ημέρα μετά και κατάλαβα πόσο συντονισμένα, γρήγορα και με διάθεση να βοηθήσουν, ήταν όλοι.

Η ομάδα του χειρουργείου έκανε το θαύμα κι έφερε χωρίς προβλήματα δύο μικρές ζωές στη ζωή και η ομάδα της εντατικής, κάθε ημέρα φρόντιζε αυτές οι ζωούλες να μεγαλώσουν, να γίνουν καλά, να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τελικά να έρθουν στο σπίτι.

Θέλω λοιπόν, όπως έγραψα και πιο πάνω, να ευχαριστήσω εκτός από τον γιατρό μου που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθουν στη ζωή αυτά τα δύο μωράκια και να εξελιχθεί η εγκυμοσύνη κι ο τοκετός ομαλά, την μαία του, κυρία Ευαγγελία Νικολοπούλου, για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια, να ευχαριστήσω από καρδιάς το προσωπικό του χειρουργείου που ήταν σε βάρδια εκείνη την ημέρα, την κα Κλαυδιανού και τους γιατρούς και νοσηλευτές της ΜΕΝΝ, οι οποίοι φρόντισαν να περάσει αυτό το δύσκολο δίμηνο όσο πιο ομαλά γίνονταν.

Τις λίγες ημέρες που είμαστε όλοι μαζί πλέον στο σπίτι έχουμε ανοίξει μία νέα σελίδα στη ζωή μας.

Στέλνω τις θερμότερες ευχές μου για το νέο έτος.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

 

Κατερίνα

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Οι χώροι του Woman Center

Επιστημονικό προσωπικό

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης γεννήθηκε το 1975. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα Γυναικολογίας-Μαιευτικής στη Γερμανία.
Δρ. Φλώρα Σταυρίδη
Η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.
Χριστιάνα Γερμανού, MSc
Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης επέλεξα να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
Ευαγγελία Νικολοπούλου, Μαία
H Ευαγγελία γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, όπου και ζει σήμερα με τον σύζυγο και την κόρη της.
Άντα Στυλιανίδου, Δασκάλα yoga
Η Άντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη yoga από το 2003 και διδάσκει από το 2010. Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα YogaWorks, Hatha και Ashtanga Vinyasa.
Κρυσταλλία Οικονόμου, Γραμματεία

Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Μιλήστε μας

Μην αμελείτε την επικοινωνία με το γυναικολόγο σας. Για γυναικολογικά θέματα, θέματα γονιμότητας και εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας το ζήτημα που σας απασχολεί και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τον προγραμματισμό πιθανού ραντεβού.

Μιλήστε μας

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας