Βρίσκεστε εδώ: / Institute of Life

Ο Δρ Iωάννης Ζερβομανωλάκης είναι ιδρυτικό μέλος του Institute of Life, ενός από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη. Το Institute of Life βρίσκεται μέσα στο “ΙΑΣΩ”, την κορυφαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα, και δημιουργήθηκε με στόχο να γίνει η Νο1 επιλογή για τα ζευγάρια, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό που επιθυμούν να γίνουν γονείς.

Για να το πετύχει, στο Institute of Life χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και εφαρμόζει καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές, ενώ τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας που εφαρμόζει, κάνουν κάθε ζευγάρι που τον επισκέπτεται να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια. Δέσμευσή του είναι να δίνει σε κάθε ζευγάρι την πλήρη και πραγματική εικόνα του προβλήματός του, ώστε να καταλήγει στη σωστή κάθε φορά απόφαση.

Κατανοώντας σε βάθος τις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών του, παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα και άμεση υποστήριξη σε πολλά επίπεδα. Βρίσκεται δίπλα τους για να λύσειε κάθε απορία τους, να τους καθοδηγήσει και να τους συμβουλέψει, να τους προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη.

Είναι ο πιο πιστός συνοδοιπόρος του ζευγαριού σε αυτό το μοναδικό "ταξίδι" προς τη σύλληψη και την απόκτηση ενός μωρού.

 

 

 

 

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Καλέστε μας

(+30) 211 182 3000

Επισκεφθείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 14 & Χαλεπά
Μαρούσι 151 25

Μιλήστε μας